En væg af vinduer – JVK leverer

I den nye taglejlighed i Århus, der er blevet købt er der højt til loftet og mange indfaldslys. Alle disse indfaldslys er i forskellige størrelser og typer. Det betyder, at vi ikke bare kan bestille en bunke af den samme slags vinduer. Alle skal måles op og tilpasses, når vinduerne skal skiftes.

Så det har vi gjort, og skal have afsat hele bestillingen til JVK, så vi kan få det fikset. Det trækker en smule fra nogen af de gamle vinder, og flere af dem er der endda gået revner i, da de kun har et lag glas.

Så nu er det nu. JVK har en del gode tilbud og produkter, som passer rigtigt godt til de forskellige vinduesrammer, der skal være i lejligheden.

Nu skal det hele bare produceres og så skal vi have dem til at komme og skifte det, så vi kan bruge rummet. Heldigvis ser det ud til at gå let og gnidningsløst.

Det bliver et spændende projekt, og når det hele er oppe, bliver stuen enormt flot, lys og kunstnerisk udformet. Jeg glæder mig til det er færdigt, så vi kan få sat nogle møbler og billeder ind. Der skal være en helt bestemt stil i rummet, som skal supplere rummets design rigtigt godt, men eg kan ikke helt finde ud af, hvad der vil være bedst.

Enten noget vintage look, eller det industrielle, rå design gør det meget godt, når der nu er så lyst, at rummet godt vil kunne bære det, uden at blive kedeligt og uindbydende.

Hvis du har en idé, så skriv meget gerne din input under dette opslag. Projektet kommer til at tage nogle uger, så der er tid til betænkning for mit vedkommende.

I jeg elsker at flytte og indrette – det er næsten en hel livsstil.

Udgivet i Gode råd