Teltudlejning til alle jeres julefester

Så er vi ikke langt fra december og årets julefester går igang. Jeg ved godt, at det er COVID tider, men jeg vil tale om teltudlejning.

Hej alle sammen. Så er vi ikke langt fra december og årets julefester går igang. Jeg ved godt, at det er COVID tider, men jeg vil tale om teltudlejning herinde på bloggen i dag. Og det er jo godt at være i frisk luft, når man er bange for om det er virus i omløb. Læs med i dag.

Læs mere ›
Udgivet i Uncategorized

Hvad er affaldsindsamling?

Hvad er affaldsindsamling? Affaldsindsamling har været en del af den menneskelige civilisation siden begyndelsen. Affaldshåndtering eller affaldsbortskaffelse er en proces, der omfatter indsamling og behandling af fast affald samt flydende affald og luftemissioner, der stammer fra industrielle processer. Indsamling af affald med henblik på behandling kan enten foretages af private virksomheder eller offentlige myndigheder som f.eks. lokale myndigheder. I de sidste par årtier er der sket store ændringer i den måde, vi håndterer vores affaldsproduktion på, med betydelige forbedringer i håndteringen af affaldet – fra færre deponeringsanlæg til bedre genbrugspraksis.

Hvad er affaldsindsamling, og hvorfor er det vigtigt for mig?

Affaldsindsamling er en proces, hvor affaldsmaterialer fjernes fra hjem og virksomheder med henblik på bortskaffelse, genbrug eller kompostering. Affaldshåndtering er blevet stadig vigtigere i takt med den stigende befolkningstilvækst og industriens udvikling, der resulterer i, at der produceres mere affald hvert år. Mens de fleste mennesker ved, at de skal stille deres affald ud på kantstenen hver uge, når det er tid til affaldsdag, er der måske nogle spørgsmål om, hvad der sker, efter at du har stillet dine affaldsbeholdere for enden af din indkørsel? Affaldsindsamlingsfirmaer indsamler alle typer affald – affald (trash), genanvendelige materialer som papir/pap, plastik/glasflasker og madrester, grønne organiske materialer som græsplæneafklip og blade, små apparater som mikrobølgeovne og computere (elektronik), voluminøse genstande som f.eks

Historien om affaldsindsamling

Affaldsindsamling har været en del af den menneskelige civilisation siden begyndelsen. Affaldshåndtering eller affaldsbortskaffelse er en proces, der omfatter indsamling og behandling af fast affald samt flydende affald og luftemissioner, der stammer fra industrielle processer. Indsamling af affald med henblik på behandling kan enten foretages af private virksomheder eller af offentlige myndigheder, f.eks. lokale myndigheder. I de sidste par årtier er der sket store ændringer i den måde, vi håndterer vores affaldsproduktion på, med betydelige forbedringer i affaldshåndteringen – fra færre deponeringsanlæg til bedre genanvendelsespraksis.

Affaldet blev oprindeligt indsamlet via dør-til-dør-affaldssække-tjenester med lastbiler udstyret med skraldespande, men dette ændrede sig, da det på grund af stigende klager over urene gader forårsaget af overfyldte affaldssække blev klart, at der var problemer forbundet med indsamling af affald . Affaldsindsamlingen er kommet langt siden da, og de forskellige typer affald er blevet sorteret med henblik på genanvendelse eller kompostering. Nogle kommuner har endda indført automatiske støvsugersystemer, der suger og fjerner affald fra affaldsbeholdere på hjul rundt omkring i byen – på samme måde som vi i dag indsamler genbrugsmaterialer.

Affaldsindsamling i Danmark

Siden begyndelsen af 90’erne er affaldsindsamling blevet gennemført i Danmark med fokus på genanvendelse og øget plads på lossepladserne. Formålet hermed var at reducere emissionsniveauet fra deponeringsanlæg samt emissioner i forbindelse med forbrændingsanlæg (som dengang blev brugt til affaldsbortskaffelse). I 1994 blev der indført en ny strategi, kendt som “den danske emballagelov”, som forbød alle genanvendelige emballagematerialer som papir/karton og plastikposer (til indkøb eller affald). Dette tiltag viste sig at være en succes – det bidrog til at øge mængden af genanvendt affald med næsten 50 % mellem 1996-2004 og samtidig mindske mængden af giftige organiske rester, der blev sendt til lossepladser.

Udgivet i Uncategorized

De helt gode Erhvervslejemål Frederiksberg

Erhvervslejemål Frederiksberg

Det her med en af de helt gode Erhvervslejemål Frederiksberg, det er noget som jeg personligt er super vild med og det kan du være med til. Her er der mange der leder efter det fedeste kontor. Og jeg syntes med det samme at det her er noget som du skal kende til. Fordi den her virksomhed er en af dem der kan finde et af de bedste lokationer til dig og det kan bare bruges til meget.

Er det her noget som du meget gerne vil vide mere om i dag? Så syntes jeg at du skal læse med her!

Det bedste Erhvervslejemål Frederiksberg

Jeg kan med det samme afsløre for dig at det her med et godt Erhvervslejemål Frederiksberg. Det er noget som der er utrolig svært at finde i dag og det er noget som der er mange der har problemer med. Men jeg kan med det samme sige dig at den her virksomhed gør det godt. Og det er nemlig fordi det her er noget som de har super meget styr på i dag.

Her har de nemlig nogle af de fedeste lokationer på det her med Erhvervslejemål Frederiksberg. Og jeg kan sige dig at det her er noget som du skal kende til i dag. Fordi den her virksomhed er en af de bedste til det her derude. Og deres viden indenfor det her er noget som der giver dig en fordel. Fordi de kan tildele dig et kontor som der passer perfekt til dig behov, og det er jeg super vild med.

Men er du en af dem der er interesseret i at vide hvordan man finder rav? Så læs mere om det her!

Det her er noget som der virker

Der er super mange der går og leder efter det her med et godt Erhvervslejemål Frederiksberg. Og af mange gode erfaringer, så kan jeg sige dig at den her virksomhed er den rette derude. Og det er fordi det her er et af de områder som de bare er super gode til. Derfor så syntes jeg at det her er noget som der vil være perfekt for en som dig. Fordi det her er noget som de er super gode til, og det kan jeg meget godt lide.

Udgivet i Uncategorized

Nørgaards Design – her får du svaret på hvor finder man rav

Hos Nørgaards Design har vi fokus på kvalitet og originalitet – derfor går vi også meget langt for at skabe det unikke rum eller det særegne møbel til lige netop din bolig. Vi samarbejder gerne med danske ravfund.dk, når vi skal lave det helt ekstraordinære, og derfor var vi taget til Jylland forleden for at finde ud af, hvor finder man rav ved Danmarks kyster.

De mange ravfund skulle vi bruge til at udsmykke et spejlparti, som skulle hænge i hallen i en nybygget herskabsvilla nær Klampenborg. En sådan opgave kræver ikke blot megen forberedelse og planlægning – den kræver også en pokkers masse ravfund. Derfor gik vi professionelt til værks og allierede os med ravfund.dk. Hos selvsamme ravfund.dk havde vi også investeret i en hel del ravlygter. Disse ravlygter skulle guide os på vej til vores ønskedestination, nemlig hvor finder man rav.

Lektioner og vejledning viser vej til hvor finder man rav

Ravfund.dk har specialiseret sig i alt, hvad der har med ravfund at gøre – det inkluderer også salg af ravlygter og ravbriller og ikke mindst undervisning og vejledning i find rav hvor. Dette var til stor hjælp for os, da vi netop havde en bunden opgave, som krævede temmelig mange ravfund. Derfor planlagde vi et weekendophold, hvor vi både fik undervisning i dagtimerne, og så efterfølgende kunne være ude hele natten med vores ravlygter for at lure det præcise hvor finder man rav-sted.

Og vi fandt rav. Hele 100 styks ravklumper i pæne former i den egn af Jylland, hvor finder man rav. Det var en kæmpe gevinst for os, som havde behov for en ordentlig sæk ravfund, så vi var godt trætte, men meget glade og yderst tilfredse efter vores ravjagt den weekend ved den jyske vestkyst. 

Ravfund glimter og gløder i villa fra hvor finder man rav-stedet

Hos Nørgaards Design er vi altid optaget af at skabe de mest naturlige rammer til dig i din hverdag, og hvad er mere naturligt end at bringe naturen helt ind i din bolig? På den måde kan du få glæde af naturen både ude og inde, og der skabes en glød og energi, som du ikke har lyst til at være foruden.

I denne omgang har vi skabt det mest vidunderlige spejlparti i en nybygget herskabsvilla, og det til stor glæde og begejstring for ejeren. Ejeren har endda fået for vane at sætte sig lige dér mindst en time hver dag med det formål at nyde udsigten. Og det forstår man jo godt, for udsigten er jo intet ringere end et smukt spejlparti med de mest yndigste ravfund fra hvor finder man rav. Ret meget mere kan man vel næppe forlange af et spejlparti, vel?   


[1] https://www.ravfund.dk/

Udgivet i Gode råd

Unikt rustfrit stål samarbejde med en industriel totalleverandør

Her hos Norgaard design arbejder vi med en lang række af forskellige og unikke forhandlere. Det er fordi alle vores designs på diverse produkter er unikke. For ikke så længe siden, endte det med at vi skulle arbejde med en industriel totalleverandør. Det var fordi vi skulle bruge en lang række af special værktøjer, samt specialdesignede maskiner. Vi kom i kontakt med dem, i anledning af vi skulle bruge noget specielt 3D print i plast for et halvt års tid siden. Vi så at de også kunne hjælpe os med vores nye problemstilling, og valgte derfor at tage dem igen da deres design og print havde været yderst professionel, samt rent. Det er nemlig ofte et problem med 3D, at det ikke er helt så præcist eller fint som ønskes.

Special maskiner i rustfrit stål

Vi tog derfor kontakt med HRS igen, for at høre om de var istand til at hjælpe os. Det mente de bestemt at de var, og vi fik sat et møde op med deres designere. Vi ville nemlig gerne have vores egne ind over, da det var meget vigtigt at det skulle passe med de andre dele. Selve projektet vi arbejdede på, var i den større kategori, og derfor var det her kun en lille, men vital del af det. Efter et godt møde, fik hurtigt lavet en aftale med dem. De var i stand til at lave det vi havde brug for i rustfrit stål.

De begyndte snarest muligt, og det gik de var færdige i god tid med det. Vi havde ellers været på forkant, da vi havde antaget det nok ville taget længere tid. Vi fik sendt vores maskine i rustfrit stål, og alt passede som det skulle da vi testede det. Igen var det en utrolig positiv oplevelse at arbejde med HRS, og vi vil bestemt gøre det igen i fremtiden. Så hvis du har brug for en industriel totalleverandør, med speciale i rustfrit stål, så kan du med fordel tage kontakt til HRS.

Udgivet i Gode råd

Tømrerfirma nær Farum med bred vifte af kompetencer

Har du også nogensinde været ude for en større skade i dit hus, grundet sløsethed fra jeres, eller håndværkers side i sin tid? Så ved du bestemt hvor ubehageligt det kan være når du står med vandskade, svamp eller noget helt tredje der kan være kommet af det her. Derfor kan du med fordel sørge for at få professionel hjælp, når det er du skal have gang i byggeriet, renovation eller reparation. Her hos redaktionen anbefaler vi klart at tage en snak med Mogens V. Zeltner. Mogens V. Zeltner er et tømrerfirma nær Farum, med mere end 100 år inden for tømrer branchen. Du kan derfor stole trygt på, at Mogens V. Zeltner har været igennem enhver tænkelig opgave, og intet er for nyt eller specielt for dem.

Tømrerfirma nær Farum – Kan også hjælpe med renovering

Hvis du har en ældre bygning, kan det være den ikke er i alt for god stand. Derfor kan du med fordel kontakte en professionel tømrer, da det vigtigt at få et par øjne, der ved hvad de arbejder med. Hvis du er på sjælland, kan du med fordele kontakte Mogens V. Zeltner, som er et tømrerfirma nær Farum. De har mange års erfaringer inden for branchen, og har restaureret flere kendte ting, som du måske har hørt om. MVZ har nemlig specialiseret sig i restaurering af ældre bygninger, og kender derfor også anvisningerne fra Center for Bygningsbevaring i Raadvad.

Skånsom bekæmpelse af svamp og husbukke

Hvis du har brug for et tømrerfirma nær Farum som kan hjælpe med at reparerer de skadede dele, kan du med fordel også tage kontakt med Mogens V. Zeltner. Med deres brede kompetence vifte, kan de nemlig hjælpe dig med begge dele, for en nem totalløsning. Når MVZ bekæmper hussvampen og bukkene, bruger de en varmebehandling som er meget skånsomt mod det der inficerede træet, men spare træet utrolig godt. Det sker på den måde, at de forsegler det område det er galt med, og derefter varmer det op. Hverken svamp eller bukke kan nemlig overleve ved 50 grader celcius, og hvis man sikre at alt inden for det forseglede område rammer den temperatur, kan man sikre sig at alle tingene dør. Ikke nok med det ikke skader træet, så fjerner det også den resterende fugt, der kan have forårsaget skaden, og er derfor også forebyggende. Herefter er der kun normalt tømrer arbejde at lave.

Så hvis du har brug for et tømrerfirma nær Farum, så kontakt Mogens V. Zeltner. Ikke nok med den utrolige expertise, kan du også med fordel kontakte dem i dag og få et tilbud idag.

 

Udgivet i Gode råd

Salg af brugte udstillingsmøbler

Som i ved, arbejder vi her hos Norgaard Design med at designe flotte huse. Vi gør det nogle gange i forbindelse med fremvisning af diverse dyre huse og lejligheder. Her for en måned siden, valgte vi at skulle have udskiftet nogle af vores udstillingsmøbler, da vores gamle ikke var helt så in som de engang var. Det er nemlig super vigtig for et firma som os, at være på forkant med de nyeste designer møbler, og da ikke alt er tidsløst, er nogle ting simpelthen nødt til at blive udskiftet med jævne mellemrum. Derfor sælger vi altid vores møbler som showroom brugte. Det betyder de sjældent har lidt meget last, og derfor er i god stand, men dog ikke helt nye. Vi gør som regel sådan at vores medarbejdere har førsteret, det er en fed måde at give en bonus på, da vi alle her elsker design møbler, samt at hive nogle af de brugte penge hjem igen.

Når ingen af kollegerne til gengæld ikke har lyst eller råd til at købe nogle af de lækre udstillingsmøbler, går vi som regel til en tredjepart som kan sælge det for os, for en kommission. En af de tredjeparts vi ofte har brugt er HolmrisB8Online. Det har altid været hurtige og effektive til at få solgt vores møbler til en fair pris. Vi skulle så her for nyligt af af med en del kontormøbler fra vores showroom. Vi havde blandt andet en brugt Montana reol, et par hæve sænkeborde og tilhørende brugte kontorstole. Vi valgte som så mange gør før, HolmrisB8Online til at sælge igennem, alt spillede bare som det skulle. De fik det afhentetet og transportede det på deres lager. Efter mindre en måned havde vi fået dem solgt, og endda med rigtig god fortjeneste. Så hvis du kigger efter nogle til at sælge dine gamle møbler, anbefaler vi varmt at bruge HolmrisB8Online da vi personligt her hos Norgaard Design har rigtig gode erfaring med dem.

Udgivet i Gode råd

Har du guld i skuffen, der flyder? Så tjen penge på det med Nyfortuna

Du har værdier derhjemme, du slet ikke er klar over er penge værd! Det er lige præcis det, jeg vil hjælpe dig med at udnytte. Mange mennesker sælger sit brugte tøj diverse stedet og tjener en skilling på det. Det er jo meget lækkert, ikke? Min holdning er, at hvis man har genstande derhjemme, som blot tager plads, hvorfor så ikke sælge det og tjene lidt penge?

Har du nogle guld- og sølvsmykker derhjemme, som blot ligger i skuffen og samler støv? Dem kan du faktisk tjene penge på! Hos Nyfortuna kan du få vurderet dit smykke ved et personligt møde for at finde ud af, hvad dit smykke er værd. Bagefter kan du afgøre om du vil sælge dit guld.
Måden det fungerer på er at Nyfortuna tester, hvor mange karat dit guld er. Herefter skal vægten på smykket måles, for at der kan gives en konkret pris. Der gives en fast pris pr gram smykket vejer. Det specielle ved sølv og guld er at prisen kan variere fra dag til dag, da der bliver tager forbehold for de generelle tendenser på markedet i forhold til prisen på sølv og guld.

Nyfortuna har afdeling i både Århus og København hvor du kan sælge dit guld. Hvis du ikke bor i nærheden kan du også sende dine smykker med posten og få dem vurderet. Det er ganske uforpligtende og gratis, medmindre du kun vil have det vurderet af ren og skær nysgerrighed. Så tager de et gebyr på 350 kr. for det. Hvis du vælger at sælge dit guld, kan du få det udbetalt kontant eller få en bankoverførsel.

Så kom i gang med at tjekke derhjemme hvad I har af smykker, som I kan tjene lidt penge på. Processen er meget nem og gennemskuelig og bliver lavet under trygge forhold, så man ikke skal bekymre sig for, om man bliver snydt.

Udgivet i Gode råd

En væg af vinduer – JVK leverer

I den nye taglejlighed i Århus, der er blevet købt er der højt til loftet og mange indfaldslys. Alle disse indfaldslys er i forskellige størrelser og typer. Det betyder, at vi ikke bare kan bestille en bunke af den samme slags vinduer. Alle skal måles op og tilpasses, når vinduerne skal skiftes.

Så det har vi gjort, og skal have afsat hele bestillingen til JVK, så vi kan få det fikset. Det trækker en smule fra nogen af de gamle vinder, og flere af dem er der endda gået revner i, da de kun har et lag glas. Læs mere ›

Udgivet i Gode råd

Sjov oplevelse med voice resort

Min kæreste arbejder på et produktionsselskab, hvor hun er casting assistent. En dag kom hun hjem og fortalte om en sjov oplevelse, hun havde haft med voice resort.   Læs mere ›

Udgivet i Gode råd