Nørgaards Design – her får du svaret på hvor finder man rav

Hos Nørgaards Design har vi fokus på kvalitet og originalitet – derfor går vi også meget langt for at skabe det unikke rum eller det særegne møbel til lige netop din bolig. Vi samarbejder gerne med danske ravfund.dk, når vi skal lave det helt ekstraordinære, og derfor var vi taget til Jylland forleden for at finde ud af, hvor finder man rav ved Danmarks kyster.

De mange ravfund skulle vi bruge til at udsmykke et spejlparti, som skulle hænge i hallen i en nybygget herskabsvilla nær Klampenborg. En sådan opgave kræver ikke blot megen forberedelse og planlægning – den kræver også en pokkers masse ravfund. Derfor gik vi professionelt til værks og allierede os med ravfund.dk. Hos selvsamme ravfund.dk havde vi også investeret i en hel del ravlygter. Disse ravlygter skulle guide os på vej til vores ønskedestination, nemlig hvor finder man rav.

Lektioner og vejledning viser vej til hvor finder man rav

Ravfund.dk har specialiseret sig i alt, hvad der har med ravfund at gøre – det inkluderer også salg af ravlygter og ravbriller og ikke mindst undervisning og vejledning i find rav hvor. Dette var til stor hjælp for os, da vi netop havde en bunden opgave, som krævede temmelig mange ravfund. Derfor planlagde vi et weekendophold, hvor vi både fik undervisning i dagtimerne, og så efterfølgende kunne være ude hele natten med vores ravlygter for at lure det præcise hvor finder man rav-sted.

Og vi fandt rav. Hele 100 styks ravklumper i pæne former i den egn af Jylland, hvor finder man rav. Det var en kæmpe gevinst for os, som havde behov for en ordentlig sæk ravfund, så vi var godt trætte, men meget glade og yderst tilfredse efter vores ravjagt den weekend ved den jyske vestkyst. 

Ravfund glimter og gløder i villa fra hvor finder man rav-stedet

Hos Nørgaards Design er vi altid optaget af at skabe de mest naturlige rammer til dig i din hverdag, og hvad er mere naturligt end at bringe naturen helt ind i din bolig? På den måde kan du få glæde af naturen både ude og inde, og der skabes en glød og energi, som du ikke har lyst til at være foruden.

I denne omgang har vi skabt det mest vidunderlige spejlparti i en nybygget herskabsvilla, og det til stor glæde og begejstring for ejeren. Ejeren har endda fået for vane at sætte sig lige dér mindst en time hver dag med det formål at nyde udsigten. Og det forstår man jo godt, for udsigten er jo intet ringere end et smukt spejlparti med de mest yndigste ravfund fra hvor finder man rav. Ret meget mere kan man vel næppe forlange af et spejlparti, vel?   


[1] https://www.ravfund.dk/

Udgivet i Gode råd

Unikt rustfrit stål samarbejde med en industriel totalleverandør

Her hos Norgaard design arbejder vi med en lang række af forskellige og unikke forhandlere. Det er fordi alle vores designs på diverse produkter er unikke. For ikke så længe siden, endte det med at vi skulle arbejde med en industriel totalleverandør. Det var fordi vi skulle bruge en lang række af special værktøjer, samt specialdesignede maskiner. Vi kom i kontakt med dem, i anledning af vi skulle bruge noget specielt 3D print i plast for et halvt års tid siden. Vi så at de også kunne hjælpe os med vores nye problemstilling, og valgte derfor at tage dem igen da deres design og print havde været yderst professionel, samt rent. Det er nemlig ofte et problem med 3D, at det ikke er helt så præcist eller fint som ønskes.

Special maskiner i rustfrit stål

Vi tog derfor kontakt med HRS igen, for at høre om de var istand til at hjælpe os. Det mente de bestemt at de var, og vi fik sat et møde op med deres designere. Vi ville nemlig gerne have vores egne ind over, da det var meget vigtigt at det skulle passe med de andre dele. Selve projektet vi arbejdede på, var i den større kategori, og derfor var det her kun en lille, men vital del af det. Efter et godt møde, fik hurtigt lavet en aftale med dem. De var i stand til at lave det vi havde brug for i rustfrit stål.

De begyndte snarest muligt, og det gik de var færdige i god tid med det. Vi havde ellers været på forkant, da vi havde antaget det nok ville taget længere tid. Vi fik sendt vores maskine i rustfrit stål, og alt passede som det skulle da vi testede det. Igen var det en utrolig positiv oplevelse at arbejde med HRS, og vi vil bestemt gøre det igen i fremtiden. Så hvis du har brug for en industriel totalleverandør, med speciale i rustfrit stål, så kan du med fordel tage kontakt til HRS.

Udgivet i Gode råd

Tømrerfirma nær Farum med bred vifte af kompetencer

Har du også nogensinde været ude for en større skade i dit hus, grundet sløsethed fra jeres, eller håndværkers side i sin tid? Så ved du bestemt hvor ubehageligt det kan være når du står med vandskade, svamp eller noget helt tredje der kan være kommet af det her. Derfor kan du med fordel sørge for at få professionel hjælp, når det er du skal have gang i byggeriet, renovation eller reparation. Her hos redaktionen anbefaler vi klart at tage en snak med Mogens V. Zeltner. Mogens V. Zeltner er et tømrerfirma nær Farum, med mere end 100 år inden for tømrer branchen. Du kan derfor stole trygt på, at Mogens V. Zeltner har været igennem enhver tænkelig opgave, og intet er for nyt eller specielt for dem.

Tømrerfirma nær Farum – Kan også hjælpe med renovering

Hvis du har en ældre bygning, kan det være den ikke er i alt for god stand. Derfor kan du med fordel kontakte en professionel tømrer, da det vigtigt at få et par øjne, der ved hvad de arbejder med. Hvis du er på sjælland, kan du med fordele kontakte Mogens V. Zeltner, som er et tømrerfirma nær Farum. De har mange års erfaringer inden for branchen, og har restaureret flere kendte ting, som du måske har hørt om. MVZ har nemlig specialiseret sig i restaurering af ældre bygninger, og kender derfor også anvisningerne fra Center for Bygningsbevaring i Raadvad.

Skånsom bekæmpelse af svamp og husbukke

Hvis du har brug for et tømrerfirma nær Farum som kan hjælpe med at reparerer de skadede dele, kan du med fordel også tage kontakt med Mogens V. Zeltner. Med deres brede kompetence vifte, kan de nemlig hjælpe dig med begge dele, for en nem totalløsning. Når MVZ bekæmper hussvampen og bukkene, bruger de en varmebehandling som er meget skånsomt mod det der inficerede træet, men spare træet utrolig godt. Det sker på den måde, at de forsegler det område det er galt med, og derefter varmer det op. Hverken svamp eller bukke kan nemlig overleve ved 50 grader celcius, og hvis man sikre at alt inden for det forseglede område rammer den temperatur, kan man sikre sig at alle tingene dør. Ikke nok med det ikke skader træet, så fjerner det også den resterende fugt, der kan have forårsaget skaden, og er derfor også forebyggende. Herefter er der kun normalt tømrer arbejde at lave.

Så hvis du har brug for et tømrerfirma nær Farum, så kontakt Mogens V. Zeltner. Ikke nok med den utrolige expertise, kan du også med fordel kontakte dem i dag og få et tilbud idag.

 

Udgivet i Gode råd

Salg af brugte udstillingsmøbler

Som i ved, arbejder vi her hos Norgaard Design med at designe flotte huse. Vi gør det nogle gange i forbindelse med fremvisning af diverse dyre huse og lejligheder. Her for en måned siden, valgte vi at skulle have udskiftet nogle af vores udstillingsmøbler, da vores gamle ikke var helt så in som de engang var. Det er nemlig super vigtig for et firma som os, at være på forkant med de nyeste designer møbler, og da ikke alt er tidsløst, er nogle ting simpelthen nødt til at blive udskiftet med jævne mellemrum. Derfor sælger vi altid vores møbler som showroom brugte. Det betyder de sjældent har lidt meget last, og derfor er i god stand, men dog ikke helt nye. Vi gør som regel sådan at vores medarbejdere har førsteret, det er en fed måde at give en bonus på, da vi alle her elsker design møbler, samt at hive nogle af de brugte penge hjem igen.

Når ingen af kollegerne til gengæld ikke har lyst eller råd til at købe nogle af de lækre udstillingsmøbler, går vi som regel til en tredjepart som kan sælge det for os, for en kommission. En af de tredjeparts vi ofte har brugt er HolmrisB8Online. Det har altid været hurtige og effektive til at få solgt vores møbler til en fair pris. Vi skulle så her for nyligt af af med en del kontormøbler fra vores showroom. Vi havde blandt andet en brugt Montana reol, et par hæve sænkeborde og tilhørende brugte kontorstole. Vi valgte som så mange gør før, HolmrisB8Online til at sælge igennem, alt spillede bare som det skulle. De fik det afhentetet og transportede det på deres lager. Efter mindre en måned havde vi fået dem solgt, og endda med rigtig god fortjeneste. Så hvis du kigger efter nogle til at sælge dine gamle møbler, anbefaler vi varmt at bruge HolmrisB8Online da vi personligt her hos Norgaard Design har rigtig gode erfaring med dem.

Udgivet i Gode råd

Har du guld i skuffen, der flyder? Så tjen penge på det med Nyfortuna

Du har værdier derhjemme, du slet ikke er klar over er penge værd! Det er lige præcis det, jeg vil hjælpe dig med at udnytte. Mange mennesker sælger sit brugte tøj diverse stedet og tjener en skilling på det. Det er jo meget lækkert, ikke? Min holdning er, at hvis man har genstande derhjemme, som blot tager plads, hvorfor så ikke sælge det og tjene lidt penge?

Har du nogle guld- og sølvsmykker derhjemme, som blot ligger i skuffen og samler støv? Dem kan du faktisk tjene penge på! Hos Nyfortuna kan du få vurderet dit smykke ved et personligt møde for at finde ud af, hvad dit smykke er værd. Bagefter kan du afgøre om du vil sælge dit guld.
Måden det fungerer på er at Nyfortuna tester, hvor mange karat dit guld er. Herefter skal vægten på smykket måles, for at der kan gives en konkret pris. Der gives en fast pris pr gram smykket vejer. Det specielle ved sølv og guld er at prisen kan variere fra dag til dag, da der bliver tager forbehold for de generelle tendenser på markedet i forhold til prisen på sølv og guld.

Nyfortuna har afdeling i både Århus og København hvor du kan sælge dit guld. Hvis du ikke bor i nærheden kan du også sende dine smykker med posten og få dem vurderet. Det er ganske uforpligtende og gratis, medmindre du kun vil have det vurderet af ren og skær nysgerrighed. Så tager de et gebyr på 350 kr. for det. Hvis du vælger at sælge dit guld, kan du få det udbetalt kontant eller få en bankoverførsel.

Så kom i gang med at tjekke derhjemme hvad I har af smykker, som I kan tjene lidt penge på. Processen er meget nem og gennemskuelig og bliver lavet under trygge forhold, så man ikke skal bekymre sig for, om man bliver snydt.

Udgivet i Gode råd

En væg af vinduer – JVK leverer

I den nye taglejlighed i Århus, der er blevet købt er der højt til loftet og mange indfaldslys. Alle disse indfaldslys er i forskellige størrelser og typer. Det betyder, at vi ikke bare kan bestille en bunke af den samme slags vinduer. Alle skal måles op og tilpasses, når vinduerne skal skiftes.

Så det har vi gjort, og skal have afsat hele bestillingen til JVK, så vi kan få det fikset. Det trækker en smule fra nogen af de gamle vinder, og flere af dem er der endda gået revner i, da de kun har et lag glas. Læs mere ›

Udgivet i Gode råd

Sjov oplevelse med voice resort

Min kæreste arbejder på et produktionsselskab, hvor hun er casting assistent. En dag kom hun hjem og fortalte om en sjov oplevelse, hun havde haft med voice resort.   Læs mere ›

Udgivet i Gode råd

Nyt udseende med henna hårfarve

Kender du det, når man bare har lyst til at gøre noget nyt ved selv, så man ser lidt tjekket ud? Jeg tog skridtet i går og farvede mig selv med henna hårfarve.

Resultatet blev super godt.

Jeg havde ikke råd til at gå til friøren, da pengepungen hurtigt kan blive tømt efter et enkelt besøg. I længere tid havde jeg gået og surmulet over, at mit hår trængte til et pift. Jeg har langt og tykt hår, og det koster desværre mange penge at få farvet hos frisøren.  Læs mere ›

Udgivet i Gode råd

3 fede kontorstole

??????????????????????????????????????????????????????????????????Leder du efter kontorstole? Så kan vi i dette indlæg hjælpe dig med, at finde den kontorstol, som er rigtig for dig. Hvad enten det er en kontorstol af stof, læder, med eller uden armlæn, om den er ergonomisk eller ej – så kommer vi med et bud på kontorstole, der kan hjælpe dig med at sidde bedre på arbejdspladsen, eller i hjemmekontoret samtidig med, at designet ikke lider af mangler. Vi har fundet 3 af de fedeste kontorstole, som vi gerne vil dele med jer. Der er lidt til en hver smag, både til dig der leder efter den perfekte designer kontorstol, og dig der leder efter den ergonomiske kontorstol, der gør at din ryg forbliver sund og stærk.

Premium kontorstolen

En lækker kontorstol med et stilfuldt design. Du sidder i den som en konge, og er klar til at reagere på dit keyboard foran skærmen. Stolen bliver også kaldt for chef stolen, og vil uden tvivl give andre et godt indtryk af din interiør stil. Kontorstolen kan både fås i sort, men også i beige – vi har testet kontorstolen, og giver den 5/5 stjerner for design, og 4/5 for komfort. Du kan købe stolen til 2.930,00 Kr,-

Klik her for at gå til kontorstolen

IDAEL kontorstolen

IDAEL kontorstol er en professionel kontorstol, der er alsidig og rigtig behaagelig at sidde i. Den har et sort stof sæde, og gråt net, der giver en behagelig luftcirkulation til ryggen. Kontorstolen er perfekt til medarbejderne, der måske har det meget varmt, og giver gæster udefra et perfekt indtryk af, at stilen på kontoret er sat. Stolen får 5/5 stjerner for design, og 4/5 for komfort. Du kan købe stolen til 2.595,00 Kr,-

Klik her for at gå til kontorstolen

CoreChair kontorstolen

Er du til den lidt dyre ende, og vil gerne investere i en rigtig komfortabel kontorstol, så anbefaler vi CoreChair kontorstolen. CoreChair er designet til, at sæddet følger med, når du bevæger dig. Det er desuden en ergonomisk kontorstol, og har rigtig mange fordele, som en sundere ryg og bedre blodcirkualtion. Stolen får 5/5 stjerner for design, og 5/5 for komfort. Du kan købe stolen til 9.900 Kr,-

Klik her for at gå til kontorstolen

Udgivet i Uncategorized

Brødrene A&O Johansen

Nu tænker du så, hvem er A&O Johansen, hvis du selvfølgelig aldrig har hørt om dem før. A&O Johansen er en grossist virksomhed inden for EL, og VVS. De supplere simpelthen de fleste VVS virksomheder, og elektrikere med varer, som de kan fører videre til deres kunder. Læs mere ›

Udgivet i Uncategorized