Sjov oplevelse med voice resort

Min kæreste arbejder på et produktionsselskab, hvor hun er casting assistent. En dag kom hun hjem og fortalte om en sjov oplevelse, hun havde haft med voice resort.  dreamstime_l_48851794

Hun arbejdede for nylig på en spansk reklamefilm, hvor de skulle bruge en professionel til at oversætte spansk til dansk på et lydbånd. De havde derfor hyret voiceresort.dk til at varetage denne opgave.

Det var gået super godt, og min kæreste og produktionsselskabet var rigtig glade for resultatet. Min kæreste mødte aldrig personen, som skulle lave lydbåndet, da hendes chef havde stået for kontakten.

Men da hun så det færdige resultat af reklamefilmen og hørte den “spanske” kvindes stemme, blev hun ligbleg. Hun kunne nemlig genkende stemmen. Det viste sig, at det var hendes barndomsveninde fra Fyn, hvis mor er spansk, der havde stået for oversættelse. Det var virkelig et sjovt tilfælde. Hun havde bagefter ringet til sin gamle veninde, som hun ikke har snakket med i lang tid, og spurgt om det var hende. Det var det, og de har nu mødtes for at drikke kaffe flere gange.

E-læring med voice resort

Nå, men jeg vidste ikke, at der var en decideret branche, der varetog oversættelser og lydproduktion. Det kunne jeg nok godt have tænkt mig til, men det gjorde jeg ikke. Efter at have hørt om voice resort, går jeg selv og lejer med tanken om at få en professionel til at stå for min næste lydproduktion. Jeg har i mit fag som underviser de senere par år satset meget på e-læring, og jeg kunne derfor godt tænke mig at bruge en professionel til at lægge stemme til de videoer, som jeg bruger som undervisningsmateriale.  Jeg vil nemlig rigtig gerne have, at resultatet bliver i topkvalitet, da min undervisning ellers ikke vil være troværdig.

Kunne du også godt tænke dig, at en anden aktør overtog din lydproduktion, så kan du læse mere om voiceresort.dk her!

Udgivet i Gode råd