Har du guld i skuffen, der flyder? Så tjen penge på det med Nyfortuna

Du har værdier derhjemme, du slet ikke er klar over er penge værd! Det er lige præcis det, jeg vil hjælpe dig med at udnytte. Mange mennesker sælger sit brugte tøj diverse stedet og tjener en skilling på det. Det er jo meget lækkert, ikke? Min holdning er, at hvis man har genstande derhjemme, som blot tager plads, hvorfor så ikke sælge det og tjene lidt penge?

Har du nogle guld- og sølvsmykker derhjemme, som blot ligger i skuffen og samler støv? Dem kan du faktisk tjene penge på! Hos Nyfortuna kan du få vurderet dit smykke ved et personligt møde for at finde ud af, hvad dit smykke er værd. Bagefter kan du afgøre om du vil sælge dit guld.
Måden det fungerer på er at Nyfortuna tester, hvor mange karat dit guld er. Herefter skal vægten på smykket måles, for at der kan gives en konkret pris. Der gives en fast pris pr gram smykket vejer. Det specielle ved sølv og guld er at prisen kan variere fra dag til dag, da der bliver tager forbehold for de generelle tendenser på markedet i forhold til prisen på sølv og guld.

Nyfortuna har afdeling i både Århus og København hvor du kan sælge dit guld. Hvis du ikke bor i nærheden kan du også sende dine smykker med posten og få dem vurderet. Det er ganske uforpligtende og gratis, medmindre du kun vil have det vurderet af ren og skær nysgerrighed. Så tager de et gebyr på 350 kr. for det. Hvis du vælger at sælge dit guld, kan du få det udbetalt kontant eller få en bankoverførsel.

Så kom i gang med at tjekke derhjemme hvad I har af smykker, som I kan tjene lidt penge på. Processen er meget nem og gennemskuelig og bliver lavet under trygge forhold, så man ikke skal bekymre sig for, om man bliver snydt.

Udgivet i Gode råd