Nyt udseende med henna hårfarve

Kender du det, når man bare har lyst til at gøre noget nyt ved selv, så man ser lidt tjekket ud? Jeg tog skridtet i går og farvede mig selv med henna hårfarve.

Resultatet blev super godt.

Jeg havde ikke råd til at gå til friøren, da pengepungen hurtigt kan blive tømt efter et enkelt besøg. I længere tid havde jeg gået og surmulet over, at mit hår trængte til et pift. Jeg har langt og tykt hår, og det koster desværre mange penge at få farvet hos frisøren. 

Jeg besluttede mig derfor for at helfarve det selv. På nettet havde jeg kun hørt gode ting om henna hårfarve, og jeg besluttede mig derfor for, at jeg ville give det et forsøg med dette produkt. Der er nemlig den fordel ved henna, at det er baseret på produkter fra naturen og der ikke skader håret i lige så høj grad som almindelige hårfarvningsprodukter.

På Kamilleshop.dk fandt jeg rigtig mange forskellige typer af henna hårfarve, men da jeg ikke har særlig meget kendskab til henna, valgte jeg i første omgang kun at købe det produkt, der hedder Henna Color pulver. Jeg købte min farve i gylden blond, men man kan også få pulveret farverne kastanie, brun, mørk og kobber.

Hårfarven var super nem at bruge. Heldigvis, for jeg er ikke særlig fingernem og normalvis ikke særlig god til at ordne hår, make-up og den slags. Henna-pulveret, som fulgte med i pakken, skulle kun blandes med kogende vand, sidde i håret i 45 min. Det var lige til at klare selv. På shoppen kan man også få Henna Cremefarvet – et produkt, der er direkte klar til brug, og som efterlader håret blødt og med mere fylde. Den må jeg prøve næste gang.

Efter en hurtig føntørring lignede jeg en helt million.

Se alle henna hårfarve produkterne her!

dreamstime_xl_32163015

Udgivet i Gode råd