Sådan vælger du den bedste printer

Når du skal ud og investere i en ny printer, er der nogle ting du bør tage med i dine overvejelser. Prisen for blækpatroner kan nemlig hurtigt overstige printerens egentlige pris, og har du ikke klarlagt dine behov fra start, så kan printeren hurtigt skuffe dig.

Sort-hvid printer eller farve?

Skal du bruge en erhvervsprinter eller en printer til hjemmekontoret, kan en sort-hvid printer så dække dine behov? Hvor mange udskrifter skal du bruge pr. dag, og hvor meget kan du spare hvis der udskrives på begge sider af papiret?

Dette er blot nogle af de mange spørgsmål, som du bør stille dig selv, når du skal ud og investere i en ny printer.

Mange forskellige typer printer & kvalitet

Printer I normalt med ren tekst f.eks. breve, dokumenter eller regneark, har I formentlig kun brug for en laserprinter eller LED-printer uden farve. Disse printere har den laveste driftsomkostning i toner og blækpatroner.

Har I derimod brug for farveprintere, er driftsomkostningen noget dyrere på grund af priserne for farvepatroner.

Hvor ofte bruges printeren?

Er det kun en enkelt person, der anvender printeren til udskrivning af få sider pr. dag, behøver I ikke at investere i en af de dyre printere. Skal flere personer have adgang til printeren, så er det en god idé at investere i en printer, der har trådløs opkobling. Jo flere udskrifter pr. dag, jo hurtigere bør printeren være.

En printhastighed på mindre end 20 sider pr. minut vil være langsom, derimod vil en hastighed med mere end 40 sider pr. minut være hurtigt.

Den billigste printer behøver ikke at være den billigste printer

Ingen ønsker at bruge flere penge end højest nødvendigt, og slet ikke på en printer. Men hvad definerer egentlig, hvad billigst er? Det er nemlig ikke kun pengene, der gives ud i købsøjeblikket, men omkostningerne ved at printe, der skal tages i betragtning.

Man kan sige, jo lavere prisen for printeren er, jo højere er driftsomkostningerne på udskiftning af blækpatroner og toner.

Undersøg derfor altid, hvad omkostningerne for blækpatroner eller toner koster, for den pågældende printer du har på udkig.

Vi har f.eks. en både end Epson og Canon printer. Her har vi regnet på det, og vi sparer mange penge på Epson printerpatroner og Canon blækpatroner.

Udgivet i Uncategorized Etiket: , , ,