Unikt rustfrit stål samarbejde med en industriel totalleverandør

Her hos Norgaard design arbejder vi med en lang række af forskellige og unikke forhandlere. Det er fordi alle vores designs på diverse produkter er unikke. For ikke så længe siden, endte det med at vi skulle arbejde med en industriel totalleverandør. Det var fordi vi skulle bruge en lang række af special værktøjer, samt specialdesignede maskiner. Vi kom i kontakt med dem, i anledning af vi skulle bruge noget specielt 3D print i plast for et halvt års tid siden. Vi så at de også kunne hjælpe os med vores nye problemstilling, og valgte derfor at tage dem igen da deres design og print havde været yderst professionel, samt rent. Det er nemlig ofte et problem med 3D, at det ikke er helt så præcist eller fint som ønskes.

Special maskiner i rustfrit stål

Vi tog derfor kontakt med HRS igen, for at høre om de var istand til at hjælpe os. Det mente de bestemt at de var, og vi fik sat et møde op med deres designere. Vi ville nemlig gerne have vores egne ind over, da det var meget vigtigt at det skulle passe med de andre dele. Selve projektet vi arbejdede på, var i den større kategori, og derfor var det her kun en lille, men vital del af det. Efter et godt møde, fik hurtigt lavet en aftale med dem. De var i stand til at lave det vi havde brug for i rustfrit stål.

De begyndte snarest muligt, og det gik de var færdige i god tid med det. Vi havde ellers været på forkant, da vi havde antaget det nok ville taget længere tid. Vi fik sendt vores maskine i rustfrit stål, og alt passede som det skulle da vi testede det. Igen var det en utrolig positiv oplevelse at arbejde med HRS, og vi vil bestemt gøre det igen i fremtiden. Så hvis du har brug for en industriel totalleverandør, med speciale i rustfrit stål, så kan du med fordel tage kontakt til HRS.

Udgivet i Gode råd